Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Dansk viden efterspurgt i udlandet

SMS SMS SMS

For mange er det en gåde, hvordan faglighed og kreativitet kan gå hånd i hånd. Den almindelige opfattelse er, at kreativitet og viden er diametrale modsætninger. Men det er langt fra sandheden. Oftest er en kreativ tilgang til en faglig problemstilling den bedste måde at finde den helt rigtige løsning på.

Det har vi længe vidst i Danmark, og det har skabt interesse hos flere uddannelsesinstitutioner fra udlandet. Blandt andet har lærere og undervisere fra Slovenien, England, Sverige, Polen og Norge efterspurgt denne danske viden, som understøttes af undervisningsmetoder og materialer udviklet af Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise.

I Danmark er der blevet udviklet nye praksisformer, som favner både det faglige og det kreative. Ved at bruge disse og foretage små ændringer i metoder og indhold bliver undervisningen spændende og mere vedkommende for eleverne, samtidig med at det faglige og kreative niveau stiger.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle