Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Danish Entrepreneurship Award fik rekordbesøg

SMS SMS SMS

Tæt ved 5000 elever, studerende, undervisere, lærere og erhvervsfolk sikrede en energifyldt stemning og rekordmange besøgende ved Danish Entrepreneurship Award 2012. Det blev en dag fyldt med idé- og opfinderkonkurrencer, workshops, kreative oplevelseszoner og masser af fed underholdning, da Messe C i Fredericia den 14. november åbnede dørene for de rekordmange gæster.

Mere end i alt 400 erhvervsfolk og oplægsholdere havde valgt at donere en dags arbejde, mens en lang række virksomheder sponsorerede produkter og præmier til de mange deltagere, da Danish Entrepreneurship Award blev afviklet i forbindelse med Danmarks iværksætteruge - Uge 46.

Ved Danish Entrepreneurship Award blev der dystet i en række af idé- og opfinderkonkurrencer, der havde deltagelse af elever fra både grundskole, ungdomsuddannelser samt videregående studerende. Hos arrangøren Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise glæder man sig over deltagernes indsats.

”Niveauet har været tårnhøjt i dag. Det er en stor fornøjelse at se så mange unge mennesker med så meget energi og innovationslyst. Jeg er overbevist om, at der er nogle idéer og produkter, som vi har set i dag, der nok skal blive til virkelighed og komme til at gøre gavn ude i samfundet,” lyder det begejstret fra Christian Vintergaard, der er adm. direktør for Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise.

Danish Entrepreneurship Award 2012 blev arrangeret af Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise i samarbejde med organisationen Trekantområdet Danmark.

For interviewudtalelser kontakt: Christian Vintergaard, adm. direktør på telefon 28 75 41 91.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle