Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

550 unge iværksættere dyster på idéer

SMS SMS SMS

Der bliver trængsel på Store Torv i Rosengårdcenteret i Odense den 7. februar, når mere end 550 unge fra de danske ungdomsuddannelser i hele landet mødes til den årlige Nationale Entreprenørskabsmesse for at dyste på blandt andet produktudvikling, markedsføring og økonomi.

Fra 159 forskellige stande skal morgendagens iværksættere forsøge at overbevise 90 dommere om, at de har det bedste produkt og den bedste idé. Dommerne er alle erhvervsledere og erfarne iværksættere, og der bliver hård kamp om 1. pladsen i de to konkurrencer Expo og Bizz-mart.

Igen i år er det der står bag messen, og igen i år bliver luften fuld af gode idéer. Sidste år dystede blandt andet terrænkørende rollatorer mod løbske kufferter og solbeskyttende algecreme. Messen starter kl. 10 med åbningstale af Trine Bramsen, der er medlem af Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser for Socialdemokraterne. Vinderne af konkurrencerne bliver kåret kort før kl. 16.30.

Den Nationale Entreprenørskabsmesse er arrangeret af Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise og en del af konkurrenceforløbet Company Programme. Præmierne bliver overrakt og sponsoreret af Udvikling Fyn.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle