Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Nye møbler kan give trivsel i folkeskolen og på ungdomsuddannelserne

SMS SMS SMS

Med en ny serie af møbler til folkeskolen, gymnasier og handelsskoler vil EFG Bondo skabe bedre rammer på de danske skoler. Det handler om at gøre triv­sel til fællesnævneren, hvor der både tænkes på skolen som helhed, men også på de særlige behov, som både elever og lærere har i undervisningen og i frikvartererne.

Alle er enige om, at det er vigtigt at få en god uddannelse. De fleste er også enige om, at lærernes kompetencer og evne til at motivere og inspirere eleverne spiller hovedrollen i læ­ringen. Men når skolen lider under års slid med triste lokaler og utids­sva­rende møbler, så skaber det et dårligt arbejdsmiljø, der modarbejder indlæringen. EFG Bondo vil med den nye EFG Classroom serie for­bedre det fysiske miljø med en helt ny indretning eller i kom­bination med skolens nuværende indretning, da økonomien naturligvis også er på skemaet.

Indbygget støjisolering og højderegulering

EFG Classroom er en serie af stole, skolepulte, borde og opbevaring skabt til de behov, der er på en travl skole. Der er tænkt i ergonomi til unge i vokse­al­deren, hvor stolene f.eks. har hæve/sæn­ke funktion og bordene fås i flere højder, så både høje og små elever kan føl­ge med i undervis­ningen. De runde borde gør det let at komme rundt i klassen og hur­tigt at sætte sig i grup­per til gruppearbejde, så der både bliver rum til pædagogik og interaktion.

Støjniveauet er altid en udfordring på skoler, og derfor kan borde og skrivepulte fås med over­fla­der af lyddæmpende linoleum. Stolene har varierende siddedybde for at passe til elever i alle aldre og fås også med fodstøtte, så selv eleverne i de små klasser kan sidde ved høje borde, der giver eleverne og ikke mindst lærerne en bedre ergonomisk arbejdsstilling.

Sæt farver på skemaet, klasselokalet og lærerværelset

Farver stimulerer hjernen, og derfor har EFG Classroom utallige farvemuligheder – faktisk hele 39 farver til bordene, så de en­kelte klasselokaler og lærerværelset kan få deres helt eget ud­tryk. EFG Bondo kan levere alt fra helhedsløsninger, hvor hele skolen indrettes fra gangarealer, kantine, lærerværelse, loungeområder samt administration og helt ned til det enkelte møbel, som skaber trivsel. 

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle