Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Fremtidens kontormøbler er intelligente

SMS SMS SMS

På Stockholm Møbelmessen i sidste uge viste European Furniture Group/EFG Bondo et nyt intelligent hæve sænkebord, som demonstrerer, hvad vi kan forvente os af skrivebor­de i fremtiden. Vi kan for eksempel godt begynde at vænne os til, at bordet kom­munikerer med os, gi­ver gode råd og holder styr på vores energi­forbrug. Og glemmer vi en dag at slukke skrive­bordslampen, når vi går hjem, så slukker iDrive naturligvis lampen for os.  

iDrive hæve-sænkebordet er et teknologisk avanceret skrivebord udviklet i samarbejde med ROL Ergo, som står for den teknologiske platform, mens European Furniture Group/EFG Bondo står for selve hæve-sænkebordet.

”Målet med iDrive er at vise, hvordan intuitive funktioner, der er en stærk trend inden for kontorindretning netop nu, kan se ud, når de bliver overført på et avanceret hæve-sænkebord”, fortæller Sigurd Leth, direktør i EFG Bondo. ”Vi tror på, at intelligente møbler er vejen frem, både for vores trivsel på kon­toret, men også for vores individuelle energiforbrug, som bliver overvåget og kommunikeret til os på computeren eller smartphonen”, forklarer Sigurd Leth.

Er det ikke på tide, at du slapper lidt af…

iDrive skrivebordet fungerer via et USB interface med enten trådløs eller kabel opkobling. Herfra kommunikerer bordet via en app eller browser med brugerens bærbare computer, iPad eller smartphone, hvor det fortæller, hvor meget energi bordet, lampen, pc’en eller ens smartphone har brugt i løbet af den tid, man har arbejdet. Og når du har arbejdet i f.eks. 3 timer, spørger bordet, om det ikke er på tide, at du hæver bordet og arbejder stående. Det kan også fortælle, hvor længe du stod op og arbejdede i går - og i sidste uge. Og det er ikke kun lyset, bor­det holder øje med, det sikrer også, at din pc går i dvale, når du går i møde.

Teknikken er ikke kun beregnet til hæve-sænkebordet, men kan også bruges andre steder på kontoret, for at skabe det intelligente kontor. Men i første omgang, er det iDrive, der gør, hvad det kan for at sikre sig, at vi hver især tænker over vores energiforbrug og vores eget helbred, når vi har mest travlt.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle