Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Boligsalget i 1. kvartal knækker landet midt over

SMS SMS SMS

Boligsalget i 1. kvartal knækker landet midt over

Med en samlet fremgang i boligsalget i første kvartal på 16 % i forhold til samme periode sidste år fortsætter markedet tilsyneladende med at rette sig. Men fremgangen sker næsten udelukkende øst for Lillebælt, dvs. hovedstaden, Sjælland og Fyn, mens salget i Jylland fortsat er tungt. Således er salget i første kvartal steget mellem 30% og 34% i København, på Sjælland og Fyn, mens det kun er steget 3 % i Jylland i forhold til sidste år.

De fortsat markante stigninger i boligsalget i Østdanmark betyder, at første kvartal af 2014 samlet set blev det bedste siden 2008. I Region Hovedstaden isoleret set skal vi helt tilbage til 2006 for at finde et bedre første kvartal.

- Vi har gennem det seneste år set, at fremgangen fra københavnsområdet har bredt sig til de større byer på Sjælland. Nu håber vi bare, at det ikke er en enlig svale, at der også er fin stigning i salget på Fyn, siger EDC’s kommunikationschef Jan Nordmann.

For boligmarkedet som helhed er det et problem, at markedet i Jylland stadig er langt efter det normale: - Der er blandt en del boligsælgere fortsat en tendens til at holde fast i priser, som ikke er realistiske længere, siger Jan Nordmann. – Det fremmer heller ikke ligefrem salget, at bankerne er meget forsigtige med at give finansiering udenfor byerne, og det rammer naturligvis Jylland hårdt i forhold til hovedstaden.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle