Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Udsigt til bevarelse af ligningslovens § 33 A

SMS SMS SMS

Efter mange måneders massiv kritik af regeringens forslag om at afskaffe ligningslovens § 33 A, som giver danske udstationerede medarbejdere en skatterabat, ser det nu ud til, at regeringen har lyttet til de mange kritiske røster, som ikke mindst har lydt fra erhvervslivet.

Brancheforeningen Danske Maritime har ligesom mange andre repræsentanter for det danske erhvervsliv opponeret stærkt imod en afskaffelse af ligningslovens §§ 33 A, da det ville være et hårdt slag for de danske virksomheders konkurrenceevne og resultere i betydelige tab af danske arbejdspladser. Foreningen tager derfor positivt imod regeringens forslag om at tilbagerulle afskaffelsen af ligningslovens § 33 A.

”Det er glædeligt, at regeringen har lyttet til de mange fornuftige argumenter, der er kommet fra stort set alle kanter af det danske erhvervsliv. Og som repræsentant for en lang række virksomheder, der er afhængige af at kunne udstationere medarbejdere i kortere eller længere perioder, er vi glade for regeringens udmelding om, at den ønsker at bevare § 33 A i ligningsloven.”, udtaler adm. direktør i Danske Maritime Jenny N. Braat.

Brancheforeningen er dog ikke umiddelbart begejstret for regeringens samtidige forslag om at øge personskatterne. Hertil udtaler Jenny N. Braat: ”At øge skatten på arbejde er en helt forkert vej at gå. Vi har i forvejen et meget højt skattetryk i Danmark, og øgede personskatter vil aldrig være en fordel for de danske virksomheders konkurrenceevne.”

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle