Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Strategier for nye vækstlande gavner eksporterhvervene

SMS SMS SMS

Handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr har netop lanceret vækststrategier for de seks nye vækstlande Sydkorea, Sydafrika, Vietnam, Tyrkiet, Indonesien og Mexico. Regeringens fokus på de nye vækstmarkeder gavner de danske eksporterhverv, mener brancheforeningen Danske Maritime, der bakker op om strategierne.

”Sammen med vækststrategierne for BRIK-landende, der blev lanceret i maj måned i år, sætter vækststrategierne for de seks nye vækstlande fokus på vigtigheden af dansk eksport til verdens vækstmarkeder”, udtaler adm. direktør i Danske Maritime Jenny N. Braat. ”Ikke mindst for den danske maritime industri er eksport fuldstændig afgørende for fortsat vækst. Den danske maritime industri er en global branche med en høj eksportandel på 65 %. Det er vigtigt, at vi tidligt får fodfæste på de nye vækstmarkeder, og regeringens strategi er med til at bane vejen for de danske eksportvirksomheder”, fortsætter Jenny N. Braat.

Lande som Sydkorea, Vietnam, Indonesien og Tyrkiet er særdeles vigtige markeder for danske maritime industrivirksomheder. Danske maritime leverandører er blandt verdens absolut førende inden for grønne teknologier, og en øget eksport af grønne danske teknologier til verdens vækstmarkeder er til gavn for både miljøet og for Danmark som velfærdssamfund, mener Danske Maritime.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle