Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Regeringens nye vækstplan "Danmark helt ud af krisen"

SMS SMS SMS

Danske Maritime hilser regeringens nye vækstplan ”Danmark helt ud af krisen” velkommen, og de i alt 89 initiativer, der indgår i vækstplanen, vil efter vores opfattelse bidrage til at skabe bedre vilkår også for maritim industriproduktion og -beskæftigelse i Danmark. Danske Maritime beklager imidlertid, at regeringen som led i vækstplanen ikke har foreslået at indføre en maritim montørordning.

Det glæder os, at regeringen med strategien ”Danmark som Produktionsland” anerkender, at industriproduktion i Danmark er afgørende for Danmarks økonomiske velstand i fremtiden, samt at regeringen med strategien anerkender, at den maritime industri i Danmark er blandt de erhverv, der skal medvirke til at sikre vores velstand fremover.

Regeringen fokuserer også på mange af de helt rigtige områder som f.eks. lavere energiafgifter, færre administrative byrder, styrket adgang til finansiering samt eksportfremmeindsats. Forslagene rækker dog ikke, hvis vi skal have en reel målbar vækst i Danmark. Så bør man fortsat også have fokus på lavere personskatter og selskabsskat.

Desuden synes fokus ikke helt at blive fulgt op med konkrete forslag, der kan skabe bedre vilkår herhjemme for den maritime industri.

”En maritim montørordning er afgørende, hvis vi skal skabe vækst og øget beskæftigelse inden for den danske maritime industri. Hvis vi skal fastholde og udbygge den maritime industriproduktion i Danmark, så er det nødvendigt med forbedrede rammevilkår for den maritime industri og de specielle udfordringer vores erhverv arbejder under.”, udtaler Danske Maritimes adm. direktør Jenny N. Braat. 

Der er bred enighed om, at en maritim montørordning er vigtig, hvis vi skal skabe øget vækst og beskæftigelse inden for den danske maritime industri. Men vi savner helt konkret et sådant forslag i regeringens oplæg. Danske Maritime skal derfor på den baggrund opfordre til, at Folketingets partier inddrager forslaget om en maritim montørordning i de kommende forhandlinger.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle