Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Maritime topledere mødes i København 26.-28. juni 2014

SMS SMS SMS

26.-28. juni 2014 mødes topledere fra hele Europa inden for den maritime industri ved SEA Europe’s årlige General Assembly i København. SEA Europe er den europæiske brancheorganisation for den maritime industri (skibsværfter og leverandører), og SEA Europe’s General Assembly afholdes i år i København, hvor Danske Maritime er arrangør og vært. SEA Europe holder en gallamiddag på Kronborg Slot 26. juni 2014, hvor handels- og udviklingsminister Mogens Jensen deltager.

De maritime topchefer skal de kommende dage diskutere politiske emner og problemstillinger for den europæiske maritime industri. Emner, som bl.a. forventes at blive diskuteret, er, hvorledes branchen kan medvirke til at sikre bedre rammebetingelser for innovative maritime virksomheder og en ordentlig håndhævelse af reglerne. Samtidig vil branchen diskutere forventningerne til fremtidens marked og vilkår for den europæiske industri.

”Den europæiske maritime udstyrsindustri er markedsledende med en markedsandel på 43% og en produktionsværdi på mere end 61,8 mia. euro. Den europæiske maritime industri har en stærk position på markedet”, udtaler adm. direktør i Danske Maritime Jenny N. Braat, og tilføjer: ”Den danske maritime industri har en særlig styrkeposition på det globale marked, idet vi tilbyder nogle af verdens mest højteknologiske samt klima- og miljøvenlige maritime løsninger. Ved at samles i København får vi mulighed for at drøfte de udfordringer, som den maritime industri står over for”.

SEA Europe har medlemmer i 18 nationer og repræsenterer alle interessenter inden for den maritime industri lige fra producenter af store krydstogtskibe til den mindste reservedel på et skib.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle