Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Danske Maritimes årsmøde 2013

SMS SMS SMS

Den 18. april 2013 afholder Danske Maritime årsmøde. Arrangementet foregår hos MAN Diesel & Turbo i København og indeholder oplæg fra en lang række prominente talere, herunder blandt mange andre erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen.

Ved årsmødet kan du møde kolleger fra Det Blå Danmark og høre fremadskuende oplæg fra politikere, virksomhedsrepræsentanter og markedseksperter. Program og oplysninger om tilmelding findes på Danske Maritimes hjemmeside www.danskemaritime.dk. Vi gør opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser, så registrer dig allerede nu, hvis du vil være sikker på en plads.

Ved årsmødet sætter vi fokus på den danske maritime industris udfordringer og potentiale, ligesom vi stiller spørgsmålet: Hvad skal der til, hvis udfordringerne skal blive til muligheder og potentialet udnyttes til fulde?

Den danske maritime industri er en dansk succes og styrkeposition. Danske maritime virksomheder er konkurrencedygtige og verdensførende inden for en lang række områder og teknologier, og de satser stærkt på intelligent vækst og nyudvikling.

Udstyrsleverandører og værfter i Danmark beskæftiger tilsammen mere end 30.000 personer, og branchen kan potentielt beskæftige mange tusinde flere. Grundlaget for disse job og for at skabe endnu flere er en international styrkeposition. Det kræver en særlig indsats at fastholde denne position i den hårde globale konkurrence.

Vi glæder os til at se dig til Danske Maritimes årsmøde 2013!

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle