Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Danmark og Kina underskriver samarbejdsaftale om grøn skibsbygning

SMS SMS SMS

I forbindelse med det officielle danske statsbesøg til Kina, som foregår i disse dage, har den danske ambassadør i Kina Friis Arne Petersen og den kinesiske minister for industri og IT (MIIT) Miao Wei underskrevet en samarbejdsaftale (Memorandum of Understanding) på området for grøn skibsbygning.

Formålet med samarbejdsaftalen er at øge det gode samarbejde mellem danske og kinesiske virksomheder inden for grøn maritim teknologi og skibsbygning.

Danske Maritime glæder sig over aftalen, som er til gavn for de mange danske maritime industrivirksomheder med interesser i det kinesiske marked. Adm. direktør i Danske Maritime Jenny N. Braat udtaler: ”Kina er allerede et meget væsentligt marked for den danske maritime industri, og samarbejdsaftalen er et positivt tiltag, der kan styrke de danske maritime industrivirksomheders muligheder på det kinesiske marked.”. Jenny N. Braat fortsætter: ”De danske maritime industrivirksomheder er særdeles innovative og samtidig førende inden for grønne maritime løsninger. Vi ved, at Kina meget aktivt prioriterer grøn omstilling, og derfor giver et øget samarbejde mening for begge nationer.” Samarbejdsaftalen gælder foreløbig for en toårig periode, hvorefter begge parter kan tage den op til revision. Det første samarbejdsmøde mellem regeringsrepræsentanter fra Danmark og Kina bliver holdt inden for 12 måneder efter underskrivningen, hvor de kan drøfte fremtidige samarbejdsaktiviteter.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle