Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Væk med usikkerheden – gør håndværkerfradraget permanent

SMS SMS SMS

Det sammensatte konjunkturbarometer for bygge og anlæg viser, at der fortsat hersker usikkerhed om fremtiden. Der er brug for nogle rammer, som ikke hele tiden skal til forhandlinger hos politikerne.

Tal fra Danmarks Statistik viser, at konjunkturbarometeret for bygge og anlæg tog endnu et lille dyk. Fremgangen har ellers været god siden november 2013, hvor nettotallet steg fra -15 til -2 i februar 2014, hvorefter vi har set et fald til nu -6 for april 2014.

- Branchen har længe set positivt på fremtiden, men igen ser vi, at vi hurtigt bliver påvirket af den stop & go politik vores branche i den grad er udsat for. Det er snart på tide, at politikerne kommer ind i kampen med noget mere stabilitet og nogle rammebetingelser, som kan skabe fremdrift i det danske byggeri, fortæller adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

- Både den kommende vækstpakke og den byggepolitiske strategi, som regeringen har varslet her i foråret 2014, ser vi meget frem til. Vi har gentagne gange opfordret til, at vores branche får nogle redskaber som vi kan arbejde med, uden at vi hele tiden skal forholde os til, om de bliver forlænget eller afskaffet, udtaler adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Der er rigtig mange organisationer og politikere, som mener, at Håndværkerfradraget skal gøres permanet, i en forhøjet udgave. Regeringen er ikke kommet med deres syn på ordningen endnu og er tøvende omkring en udmelding.

- Jeg kan kun opfordre til, at man ser på mulighederne for en permanet løsning for Håndværkerfradraget. Dog er jeg også åben overfor justeringer og evt. andre tiltag, men når det så er sagt skal vi af med usikkerheden og have indarbejdet noget stabilitet, afslutter adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Yderligere information:

Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@danskebyggecentre.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle