Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Udspillet til vækstpakken lever ikke op til navnet

SMS SMS SMS

Så kommer udspillet til en ny vækstpakke og alt peger på, at Regeringen skuffer mærkbart. Danske Byggecentre mener, at der bør bygges langt flere initiativer ind, førend Regeringen kan kalde det en vækstpakke.

Regeringen kommer senere i dag med det fulde udspil til en vækstpakke, som forventes færdig forhandlet inden sommerferien. Skatteminister Morten Østergaard og Erhvervsminister Henrik Sass Larsen har allerede meldt ud, at der skal skabes skattelettelser og flere finansieringsmuligheder til små og mellemstore virksomheder.

- Det er ikke skudt ved siden af at hjælpe med bedre finansieringsmuligheder til små og mellemstore virksomheder, men udover dette er der intet at komme efter. Jeg mener langt fra, at Regeringen kan tillade sig at kalde dette for et kvalificeret udspil til en vækstpakke, udtaler adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

- Regeringen mangler i den grad en rød tråd i deres politik. Vi så i går en udmærket energirenoveringsstrategi dog uden nogen form for finansiering. Efter min mening bør vækstpakken bl.a. indeholde et forbedret Håndværkerfradrag, som kan supplere de tiltag, der ligger i energirenoveringsstrategien, fortsætter adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Udspillet indeholder mere konkret et iværksætterfradrag på 650.000 kr. til investorer, som tilfører ny kapital til små og mellemstore virksomheder med under 50 ansatte. Derudover ligger der en ny acceleratorpulje, som indeholder 500 mio. kr., der skal udlåne penge til virksomheder med stort vækstpotentiale.

- Udspillet til den såkaldte vækstpakke er meget ensidig målrettet mod de små og mellemstore virksomheder – det er ikke fordi, jeg ikke er enig i disse tiltag, men overordnet set bør Regeringens ambitionsniveau være langt større, mener adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

- Så jeg vil gerne opfordre de øvrige partier, der skal til forhandlingsbordet, til at løfte niveauet op, så det i højere grad kommer til at minde om en vækstpakke for hele Danmark. Som sagt vil jeg gerne byde ind med et forhøjet og permanent Håndværkerfradrag, som giver hele tre ting: mindre sort arbejde, mere beskæftigelse og ikke mindst incitament til energirenoveringer. Dette, mener jeg, kan løfte et ellers sløjt udspil om en vækstpakke, afslutter adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Yderligere information:

Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@danskebyggecentre.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle