Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Karakterræs afløst af boligjagt

SMS SMS SMS

Karakterræs bliver i disse dage afløst af jagten på den rette studiebolig. Studerende søger efter bolig før studiestart og flere og flere finder boligen via selvsalgsannoncer på nettet. Salæret til ejendomsmægler spares væk og mange køber i stedet juridisk boligrådgivning.

På boligportalen BOLIGhandel.dk er det muligt for potentielle købere at gennemse selvsalgsannoncer og via sitets database kan de besøgende se alle boliger til salg i Danmark.

Det er populært blandt de unge at ty til de sociale medier i deres boligsøgen. De tager sagen i egen hånd og søger bolig uden nødvendigvis at undersøge mæglers annoncer”, fortæller formand for Danske BOLIGadvokater, Jan Schøtt-Petersen.

Til gengæld har de unge behov for juridisk bistand i forbindelse med bolighandlen, fortæller Jan Schøtt-Petersen . På BOLIGhandel.dk er der derfor forskellig vejledning i form af videoindslag med gode råd, en boligkøbsguide samt mulighed for at tilmelde sig en gratis BOLIGaften, hvor det er muligt at få sine spørgsmål besvaret af en BOLIGadvokat.

Populært med andelsbolig Særligt andelsboliger er kendt for at være et populært valg som studiebolig, da prisen kan være lavere end ved ejerboliger, men købet kan i højere grad være forbundet med faldgruber. Det kender Jan Schøtt-Petersen til og råder de studerende til at søge boligrådgivning før andelsboligkøbet. Det samme gælder, hvis der er tale om forældrekøb, pointerer han. ” Selvom de studerende tager deres forældre med på råd, er der en række regler og forpligtelser i forhold til at være en del af et økonomisk bindende andelsfællesskab, som mange potentielle købere kan have svært ved at gennemskue ”, uddyber han.

Ikke mindst ved andelsboliger, der sælges via selvsalgsannoncer, er der ifølge Jan Schøtt-Petersen behov for at konsultere en certificeret BOLIGadvokat. Via BOLIGhandel.dk er det muligt at booke et gratis og uforpligtende formøde med en uafhængig BOLIGadvokat. Her kan boligkøberne få svar på deres spørgsmål og bedre danne sig et overblik over bolighandlen.

Mere om BOLIGhandel.dk

  • BOLIGhandel.dk guider boligsælgere og –købere sikkert og trygt igennem deres bolighandel
  • Boligsælgere kan sælge deres bolig uden brug af mægler
  • Boligsælgerne kan ganske nemt tilknytte en Danske BOLIGadvokat, som kan sikre dem en tryg bolighandel
  • Undervejs i både salgs- og købsprocessen præsenteres relevant juridisk, økonomisk og forsikringsmæssigt indhold, der hjælper til en sikker handel
  • Forskellige valgmuligheder gør det nemt at for private at annoncere boligen professionelt

Formand for Danske BOLIGadvokater, advokat Jan Schøtt-Petersen. Mobil: 3060 3311

Danske BOLIGadvokater er en sammenslutning af advokater med speciale i boligrådgivning. De har som de eneste fået branchens blå stempel som BOLIGadvokater, fordi de udelukkende arbejder efter de etiske regler for køb og salg af fast ejendom, der er aftalt mellem Advokatsamfundet og Forbrugerrådet. Det betyder bl.a., at en dansk BOLIGadvokat yder uafhængig rådgivning og ikke må repræsentere sælger og køber i samme handel. Og det betyder også, at Danske BOLIGadvokater ikke har alliancer med andre aktører i branchen som fx banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber m.v. Alle medlemmerne af Danske BOLIGadvokater har et certifikat i bolighandel. Foreningen blev stiftet i år 2000 og har i dag godt 150 medlemmer fordelt over hele landet. Du kan læse mere på www.danskeboligadvokater.dk, og www.facebook.com/danskeboligadvokater og www.youtube.com/danskeboligadvokater.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle