Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Danske boligsælgere vil bryde mæglernes monopol

SMS SMS SMS

Det nye store bolig-site BOLIGhandel.dk gør det lettere for boligsælgerne at spare salæret til ejendomsmægleren og sælge deres bolig selv uden at slække på den juridiske sikkerhed. Ved hjælp af en let forståelig og intuitiv vejledning guides boligsælgerne frem til det boligsalg, der passer bedst til deres behov. Samtidig kan boligsælgerne i gennemsnit spare omkring 1-2 månedslønninger på at sælge selv.

“Det har altid været muligt at sælge sin bolig med hjælp fra en Dansk BOLIGadvokat, men de færreste boligsælgere har kendt til mulighederne. Det ændrer vi nu på ved at stille vores juridiske ekspertise til rådighed via BOLIGhandel.dk til gavn for både boligsælgerne og -køberne”, fortæller formanden for Danske BOLIGadvokater, Jan Schøtt-Petersen.

De forskellige muligheder for salg af bolig, som boligsælgerne kan benytte sig af på BOLIGhandel.dk skal bryde det monopol, som landets ejendomsmæglere tidligere har haft på salg af bolig.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle