Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Canon vinder tre BLI-Awards

SMS SMS SMS

Canon Europe, der er verdensførende inden for imaging-løsninger, har i dag modtaget to ‘Winter Pick’ Awards og én ‘Line of the Year’ Award fra test- og forskningsorganisationen Buyers Laboratory LLC (BLI) for softwareprodukter fra dets portefølje af imagingløsninger.

BLI anerkender Canons løbende investering i innovation og har tildelt Canon følgende priser:

• BLI Winter 2013 ‘Pick’ Award for Outstanding Achievement in Innovation til Canons Universal Login Manager

• BLI Winter 2013 ‘Pick’ Award for Outstanding Achievement in Innovation til Quick Print Tool i Canons iW Desktop

• BLI’s ‘Solutions Line of the Year’ til Canons portefølje af løsninger

Det er første gang, at BLI præsenterer ‘Solutions Line of the Year’-prisen i Europa, og det sker på baggrund af åbningen af BLI’s nye “Solutions Center”-prøvningsanlæg. Canon er blevet anerkendt for at tilbyde den mest omfattende portefølje af softwareløsninger, som testes på BLI’s anlæg.

“Kunder vil i stigende grad sætte deres lid til dokumentløsninger for at strømline forretningskritiske processer, at øge produktiviteten hos nøglemedarbejdere og at udnytte deres eksisterende investering i imaging-hardware,” siger Jamie Bsales, Senior Product Editor for løsninger hos BLI. “Canon tilbyder et uovertruffet udvalg af softwareprodukter på nøgleområder, som kan gøre en virkelig stor forskel hos en kundes dokumentkritiske processer.”

Blandt de testede kategorier findes dokumenthåndtering / ECM, dokumentfangst og -workflow, regnskab / omkostningskontrol og -dækning / printadministration, enhedsadministration, mobilt print og sikkerhed. Mange af de omfattede produkter, inklusive Canons uniFLOW og Nuance Equitrac til regnskab, omkostningsstyring og -dækning og printadministration, blev tildelt fem stjerner i BLI’s hands-on Solutions Reports.

“Canon har udviklet iW Desktop Quick Print Tool for at kunne håndtere hverdagens udfordringer med dokumentpublicering på kontoret, og vores værktøj byder på enkel drag-and-drop-print og PDF-udgivelse direkte fra dit skrivebord. Udviklingen af vores Universal

Login Manager derimod er sket på baggrund af det voksende markeds behov for bedre kontrol over printoutput”, fortæller Matthew Wrighton, European Marketing Manager hos Canon Europe.

“Vores primære mål er at håndtere de væsentligste udfordringer, som vores kunder står over for i forbindelse med omkostningskontrol, sikring af fortrolig information og forbedring af brugerworkflows. Vores løsninger tilbyder alt dette på en enkel, men effektiv måde. Vi er oprigtig glade for, at BLI har anerkendt vores bedrifter mht. innovation af produkterne i vores løsningsportefølje.”

Flere informationer om BLI’s Winter 2013 ‘Pick’ Awards findes på www.buyerslab.com/solutions

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle