Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Canon vinder fire udmærkelser ved 2014 TIPA Awards

SMS SMS SMS

Canon annoncerer i dag, at virksomheden har fået tildelt fire hædersbevisninger af Technical Image Press Association (TIPA) – en af verdens førende foto-imaging- og presseassociationer. TIPA-priserne tildeles de bedste imaging-produktlanceringer i de foregående 12 måneder, og i 2014 er Canon igen blevet anerkendt for de tekniske nyskabelser, som findes på tværs af dets produktsortiment. I år gik priserne til de følgende Canon-produkter:

· Best DSLR Advanced: Canon EOS 70D

· Best Expert Compact Camera: Canon PowerShot G1 X Mark II

· Best Professional DSLR Lens: Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

· Best Imaging Innovation: Canon Dual Pixel CMOS AF

TIPA’s dommerpanel består af redaktører fra 29 af verdens førende foto- og imaging-magasiner, der er fordelt i 16 lande på fem kontinenter. Panelet mødes hvert år for at diskutere de nyeste imaging-produkter, og alt lige fra innovative teknikker til design og generel produktkvalitet indgår, når de udvælger og anerkender de allerbedste produkter og teknologier.

“Vi er utroligt beærede over at modtage denne anerkendelse fra TIPA igen: Det afspejler tydeligt Canons dedikerede indsats for at levere enestående kvalitet og innovation på tværs af alle produktområder,” fortæller Steven Marshall, Marketing Director, Consumer Imaging, Canon Europe. “Vi stræber efter at skubbe grænserne for, hvad der er muligt inden for imaging, og vi udfordrer os selv løbende, så vi kan tilbyde vores fællesskab af fotografer – fra hobbyfotografer til professionelle – de bedste produkter til at opfylde deres behov. Priserne, som vi i dag har fået tildelt af TIPA-panelet, demonstrerer succesen på dette mål.”

Efter prisoverrækkelsen til Canons vinderprodukter udtalte TIPA’s dommerpanel følgende:

Best DSLR Advanced: Canon EOS 70D

Canon EOS 70D har en 20,2 CMOS APS-C-sensor og en DIGIC 5 -processor, som kan skyde op til 7 billeder/sek., og et ISO-område på 100-12800 – med mulighed for at udvide til ISO 25600. Autofokus er forbedret med et 19-punkts AF-system, hvor alle punkter er af krydstypen. Det betydelige fremskridt i EOS 70D er Dual Pixel CMOS AF-systemet, som gør det muligt at indfange video i Live View med nøjagtig autofokus og opnå hurtig AF-betjening, når der tages stillbilleder. Kameraets 3,0" Clear View II LCD-touchscreen, som kan vippes og drejes, kan prale med 1.040.000 punkter. Den indbyggede trådløse funktionalitet gør det muligt at dele eller nemt at uploade til smartphones vha. Canon EOS Remote-app'en.

Best Expert Compact Camera: Canon PowerShot G1 X Mark II

Kameraerne i Canon PowerShot G-serien er altid velansete. Det nyeste, PowerShot G1 X Mark II, byder på 13,1 Megapixel opløsning med en multi-aspect 1,5-type sensor, en f/2-3.9 5x zoom (24-120mm-ækvivalent) og en lang række brugerdefinerbare funktioner og håndteringsegenskaber. Det er muligt at optage 14-bit RAW og JPEG-billeder med hurtig og nøjagtig autofokus med 31 AF-punkter. Kompositionsmulighederne er forbedret takket være kameraets 3" LCD-touchscreen, som kan vippes, og som har 1.040.000 sRGB-punkter og 100 % dækning, mens eksponering og kamerabetjening er blevet udvidet og forbedret takket være de to nye kontrolringe på objektivet. Kameraet har også Full HD samt Wi-Fi med NFC-funktionalitet. Fokusområdet starter ved 2", og det er endvidere muligt at benytte fuldstændig manuel fokus med focus peaking.

Best Pro DSLR Lens: Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x-objektivet er rettet direkte mod professionelle sports- og naturfotografer og er et højtydende super-teleobjektiv med en optisk tilpasset, indbygget 1,4x extender. Fordelen findes i situationer, hvor det ikke er muligt hurtigt at skifte mellem objektiver, mens det samtidig beskytter fintfølende udstyr som det digitale spejlreflekskameras billedsensor i omgivelser med støv og høj luftfugtighed. Objektivet har et fluorit og fire UD-linseelementer og en cirkulær blænde med ni lameller. Power Focus-indstillingen muliggør hurtig og lydløs fokusskift, hvilket er uvurderlig ved filmoptagelse. Objektivet er desuden særdeles modstandsdygtigt over for støv og vand.

Best Imaging Innovation: Canon Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF er en fasedetekterings AF-teknologi, som udføres direkte på billedsensorens flade. Fordelen er opnåelse af markant forbedret AF-performance under Live View og videooptagelse i forhold til tidligere EOS-kameraer. Eftersom Live View kan bruges på en lignende måde som når man bruger kameraets søger, er hurtig og jævn AF-performance i høj grad forbedret. Dual Pixel CMOS AF fås p.t. på EOS 70D og kan vælges som ekstra på C100 og C300 Cinema EOS-kameraerne, som til gengæld er kompatible med 103 Canon EF-objektiver. Og vi forventer, at denne teknologifremme kan udvikle sig endnu mere for at give endnu hurtigere billedoptagelse og -behandling.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle