Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Canon rykker frem på Interbrands Best Global Green Brands-liste

SMS SMS SMS

Canon, verdensførende inden for imaging-løsninger, er rykket frem til 26. plads på den seneste Interbrand Best Global Green Brands-liste og placeres dermed fire pladser højere end sidste år. Interbrand-rapporten fremhæver Canons implementering af bæredygtige praksisser i 2012, herunder reduktionen af CO2-udledningen i hele produktlivscyklusser med næsten tre gange virksomhedens mål og indsamlingen af 310.000 ton brugte tonerpatroner verden over siden 1990, hvilket har medført en reduktion i CO2-udledningen med næsten 450.000 ton og undgået behovet for at anskaffe 201.000 ton nye ressourcer.

Den årlige Interbrand Best Global Green Brands-rapport er baseret på kundeundersøgelser, som er udviklet til at måle forskellen mellem et varemærkes miljøindsats og kundernes opfattelse af denne indsats.

I Canons tilfælde er denne opfattelse blevet forbedret væsentligt, og "Gap Scoren" er mindsket fra 6,56 i 2013 til 3,8 i år.

Pia Mai, Sustainability, Quality & Product Safety Specialist, Canon Denmark, fortæller: ”Vores engagement i bæredygtighed hjælper os med at tilføre værdi til kunderne, så de kan opfylde deres egne forretnings- og bæredygtighedsmål. At sætte folk i stand til at indfange, dokumentere og optage verden omkring dem knytter os sammen med samfundet.”

”Bæredygtighed er en strategisk nødvendighed for Canon, hvilket også er dybt forankret i vores virksomhedskultur, vores strategi, og måden vi driver virksomhed på. Vores tilgang tager udgangspunkt i Canons globale virksomhedsfilosofi, Kyosei, et japansk ord, som betyder ”at leve og arbejde sammen til fælles bedste”.”

Kun virksomheder, som er med på Interbrands årlige Best Global Brands-liste, kommer i betragtning til Best Global Green Brands-rapporten. For at blive blandt top 50 Best Global Green Brands skal organisationer klare sig godt både hvad angår bæredygtighed og kundernes opfattelse af det.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle