Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Canon leverer printløsningen til det europæiske Melodi Grand Prix 2014

SMS SMS SMS

Canon har stået for printløsningen til det europæiske Melodi Grand Prix 2014, der i disse dage, under stor bevågenhed, afholdes i de to B&W-haller på Refshaleøen i København.

Hele det store projekt med at arrangere det europæiske Melodi Grand Prix 2014 har krævet et stort planlægningsarbejde. I den proces, samt under afviklingen, har det været essentielt at have en pålidelig og stabil printløsning.

Canon har stået for printløsningen til Projektselskabet på Eurovision Island og DRs medarbejdere samt de ca 1800 akkrediterede journalister der i mediecenteret har haft mulighed for at benytte Canons printløsninger.

Canon har været på banen tidligt i forløbet og har stillet maskiner til rådighed siden den 14. marts og vil fortsætte med dette til det europæiske Melodi Grand Prix 2014 er veloverstået.

- Vi er glade for at kunne levere en pålidelig og brugervenlig printløsning til et projekt, som kræver en exceptionel stor indsats fra alle parter. Canons produkter gør, at alle medarbejdere kan koncentrere sig om de faglige beslutninger, mens teknikken bare fungerer, udtaler Kim Nielsen administrerende direktør for Canon Danmark A/ S.

Canon-maskiner som er i brug under det europæiske Melodi Grand Prix 2014

  •   9 stk Canon imageRUNNER C5185 
  •   6 stk Canon imageRUNNER C2380
  •   4 stk Canon imageRUNNER 1133 
  •   6 stk Canon i-SENSYS LBP6670

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle