Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Sommertilbud: Få din pressemeddelelse i Berlingske Business

SMS SMS SMS

Har du svært ved at få dit budskab ud? Bliver dine pressemeddelelser konstant ignoreret? Så læs her, hvordan du kan få dit budskab i Berlingske Business avisen og på business.dk

Berlingskes content marketing bureau Public Impact tilbyder, at du kan få indrykket din pressemeddelelse på business.dk og i Berlingske Business. Pressemeddelelsen vil ligge i minimum 48 timer på business.dk's forside og undersektioner, ligesom den vil blive bragt i den trykte avis. Prisen er normalt 3.500 kr. pr. pressemeddelelse. Indtil den 11. august er prisen for at komme både i avisen og på business.dk kun 2.000 kroner.

Lad os skrive for dig.

Public Impact tilbyder også at skrive din pressemeddelelse. Derved sikrer du, at pressemeddelelsen er skarpt vinklet og rammer lige ned i den rigtige målgruppe hos Berlingske Business.

Du kan selv bestemme, hvad pressemeddelelsen skal handle om, og ellers hjælper vores dygtige skribenter dig med at finde det rette budskab. Pressemeddelelsen fylder ca. 4.000 tegn og er efterfølgende din til at bruge andre steder. Pressemeddelelsen vil ligge på business.dk og vil blive bragt i Berlingske Business avisen på ca. 1000 tegn. Produktion af pressemeddelelsen er en tillægsydelse til indrykningen.

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at indrykke pressemeddelelser i Berlingske Business og på business.dk eller er du interesseret i andre former for content marketing, så kontakt sales manager Jesper Husen på jehu@publicimpact.dk eller 27 400 200.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle