Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Lydbøger kan blive sommerens hit

SMS SMS SMS

Mens e-bogsmarkedet i Danmark er vokset støt de senere år, har lydbøgerne haft sværere ved at bide sig fast. Ifølge analysebureauet Epinion lyttede kun 6 % af danskerne ugentligt til lydbøger for to år siden, men gennembruddet kan meget vel komme denne sommer.

”Vi oplever for tiden en højere interesse for lydbøger end tidligere, og det er fra danskere i alle aldre. Omkring 20 % af vores kunder har nu prøvet at lytte til lydbøger, og markedet vil vokse fremover,” vurderer Anders Breinholst, salgsdirektør hos Riidr.com, største danske e-boghandel målt på antal af digitale titler.

Hos Riidr.com oplever man for tiden stor efterspørgsel på blandt andet Peter Høegs Effekten af Susan og Sønnen af Jo Nesbø, der spås at blive to af sommerens helt store læsehit inden for lydbøger.

Peter Høeg og 4000 andre bøger i din baglomme

”Vi har for nylig lavet en stor undersøgelse om, hvilken bog vores brugere skulle læse denne sommer. Her peges der på Peter Høegs nye bog som et af de absolut bedste bud. Den udråbes til at være ’en ny Frøken Smilla’ og rummer spændingselementer plus fantasi i en fin cocktail. Sønnen af Nesbø ligger dog også højt på ønskelisten hos mange ferieglade danskere,” fortæller Anders Breinholst.

Skønt lydbogen fylder flere mb. end en e-bog, kan den afspilles på stort set alle gadgets eller telefoner. Det er desuden let at lytte til lydbøger og samtidig sole sig. Alt, man behøver at gøre, er at trykke Play, og så kan der solbades uden behov for at holde bogen foran sig. Der er heller ikke samme risiko for at fedte sin e-boglæser ind i solcreme eller ridse den dyre skærm med småsten fra stranden.

Med applikationen Riidr Bøger er det i øvrigt muligt at gemme sit helt eget bibliotek af lydbøger (mere end 4.500 stk.) til løbende anvendelse på ferien eller i hjemmet. App’en muliggør adgang til mere end 500.000 e-bøger og lydbøger i kundens egengadget i baglommen, så der er ikke længere nogen undskyldninger for at gå ned på læsestof i ferien. Skulle brugeren mod forventning løbe tør, er det blot at bruge hotellets wifi til at downloade en ny bog, og så er man i gang med at lytte øjeblikkeligt.

Riidr.com er specialiseret i salg af e-bøger og lydbøger samt programmering af platforme og applikationer til formålet. Moderselskabet bag konceptet blev stiftet i 2010 og har bl.a. den norske mediekoncern Schibsted i sin ejerkreds. Der leveres løsninger til e-bogsmarkedet i Danmark, Norge og Sverige.

Af Supra Media.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle