Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Fang målgruppen med en video

SMS SMS SMS

Mens et billede siger mere end tusind ord, kan en video levere et budskab og en stemning, der taler direkte til din målgruppe. Det er smart - og det virker. Derfor kan man nu sende videoer ud via Business Direct.

Smukke, unge mennesker, der surfer på de danske bølger. Solen, der går ned i horisonten og kaster et violet skær over landskabet. Og til sidst en lækker varevogn, der får de unge vandhunde og alle deres surfboards sikkert hjem.

Scenerne er fra Ford's nye video, som er lavet i forbindelse med lanceringen af den nye Ford transit-model i samarbejde med det danske firma Oh Dawn, der blandt andet producerer surfboards.

Se hvordan Ford har brugt video i deres Business Direct-meddelelse

Og videoen skaber opmærksomhed - på få uger har den nemlig fået 60.000 views på YouTube og Vimeo og over 1.000 delinger på Facebook. Det er smart og virkningsfuldt, og derfor kan du nu også skabe samme opmærksomhed omkring dit produkt med en video via Business Direct.

Taler til målgruppen

Ford's video er både flot og stemningsfuld, men den leverer også en historie om danske entreprenørers drømme og udfordringer. Derved taler den direkte til den målgruppe, som Ford gerne vil have fat i og sætte fokus på, nemlig den moderne håndværker, der arbejder med andet, end hvad vi normalt forbinder med håndværker-faget.

Og det er netop hemmeligheden bag en god video. Den skal både overraske og vise kunden, hvordan et produkt kan bruges til langt mere og på anderledes måder, end hvad kunden først antager.

Så hvad end du bruger flotte mennesker og bølgeskvulp, eller blot sørger for at inspirere kunden til at bruge dit produkt på en anden måde, så er en video et effektivt middel til at skabe opmærksomhed om dit produkt

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle