Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Design selv din nye rygekabine, så den passer til lokalet

SMS SMS SMS

Hos alfa instruments kan man få afgørende indflydelse på hvordan den nye rygekabine skal se ud! Rygekabinen kan helt tilpasses til lokalets interiør, både hvad angår farver, materialer og størrelse. Kabinen kan leveres i mat, klar eller farvet acryl.; polycarbonat (som acryl, men stærkt og ridsefast ). samt lamineret træ i alle tilgængelige træsorter.

Der er kun pengepung og fantasi der sætter grænsen.

Rygeskabet, som er monteret i rygekabinen har både filtre og ozongeneratorer. Ozongeneratorerne er med til at rense kulfilteret, så det holder længere. Kulfilteret fjerner

Ozonen, så den ikke kommer ud i lokalet igen. Det er kun nødvendigt at skifte filtre efter ca. 1000 timers drift. Et filterskift kan man selv foretage, uden brug af specialværktøj, på få minutter. Et sæt filtre koster kun 750,- kr. moms.

Ozonelementerne ( 2 stk. ) holder ca. 1 til 2 år og koster 240,- kr. pr stk. moms og kan også skiftes uden brug af specialværktøj.

Hvis man har en niche som er afgrænset på 3 sider loft, kan man nøjes med at købe et rygeskab og sætte det op, da væggene og loftet så danner en rygekabine. Et rygebord skal stilles et sted hvor der ikke er træk. Rygebordene kan leveres runde, firkantede og trekantede, til 4 eller 6 personer ad gangen, til at sidde eller stå ved.

Alt rygeudstyret fra Alfa Instruments er patentanmeldt.

Se mulighederne på vores hjemmeside www.alfaline.dk

Øvrige informationer på tlf. 7025 1720 eller send en e-mail på info@alfaline.dk

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle