Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Ny udviklingsdirektør i Brunata

SMS SMS SMS

38-årige Kjetil Kræmer er tiltrådt som direktør for R&D i Brunata og kommer til at stå i spidsen for at videreudvikle Brunatas produkter og værdiskabende services inden for forbrugsmåling, fordelingsregnskaber samt bæredygtige initiativer for boligforeninger og ejendomsselskaber i hele Europa.

Kjetil Kræmer har solid erfaring med udviklingsaktiviteter, hvor der anvendes agile metoder og brugerne er i centrum. Med disse erfaringer skal han være med til at løfte Brunata til en international servicevirksomhed.

”Med Brunatas internationale vækstambitioner bliver det en vigtig opgave at støtte op om de forretningsmæssige mål gennem en række strategiske tiltag i R&D,” siger Kjetil Kræmer.

Udover at sikre et stadigt fokus på produkternes pålidelighed får han ansvar for at bidrage til innovative løsninger og dermed sikre, at Brunata udvikler energirigtige løsninger og relevante services.

Senest kommer Kjetil Kræmer fra en stilling som manager i Project & Process Office i Dako Denmark A/S. Her har han haft betydelig succes med at lede porteføljen af igangværende udviklingsaktiviteter og støtte projekters afvikling.

Tidligere har Kjetil Kræmer bl.a. arbejdet som Project & QA Manager i Napatech A/S, hos ComX Networks A/S som R&D Department manager og i Nokia Danmark A/S, hvor han var Software Design Engineer.

Kjetil Kræmer er uddannet elektronikingeniør på DTU.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle