Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Ny koncern CFO i Brunata Group Finance

SMS SMS SMS

Dennis Hollender er tiltrådt som ny koncern CFO og kommer til at stå i spidsen for at udvikle en endnu stærkere global økonomi i Brunata.

Udover at styre den daglige drift og skabe øget vækst får han ansvar for at gøre Brunata klar til at angribe det internationale marked og udnytte det potentiale, der ligger i forbindelse med det nye EU direktiv, EED. Samtidig bliver Dennis Hollender ansvarlig for, at de interne processer og kontroller fungerer, og at alle internationale datterselskaber bliver konsolideret i Brunata Group.

”Min ambition er, at Brunata bliver den førende spiller inden for vores branche. Vi skal være den mest tillidsvækkende leverandør af værdiskabende løsninger med den mest overbevisende måleteknologi. Det er en utrolig spændende udfordring, og jeg er sikker på, vi nok skal komme i mål. Brunata har det hold, der skal til for at blive markedsleder på god service og kvalitet – vi kan, vil og tør,” siger Dennis Hollender.

Senest kommer han fra en tilsvarende stilling som Senior Finance Manager hos Pandora, der har været gennem den samme udvikling, som Brunata står overfor. Her har han som finansansvarlig for den europæiske region haft betydelig succes med at konsolidere virksomheden, udvikle den til det næste niveau og ensrette processerne i alle landene.

Tidligere har Dennis Hollender arbejdet i OTIS Elevator Company som CFO for Danmark og Norge. Dennis Hollender har en HD(R) fra Copenhagen Business School.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle