Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Ny direktør for forretningsudvikling og kommunikation i Brunata Group

SMS SMS SMS

42-årige Aino Abrahamsen er tiltrådt i Brunata Group og bliver bl.a. ansvarlig for den forretningsudvikling, som skal løfte Brunata til en international og konkurrencedygtig servicevirksomhed inden for forbrugsmåling, fordelingsregnskaber og effektive energiløsninger.

Hos Brunata kommer hun til at arbejde med forretningsudvikling og skal sikre kundefokus samt identificere og implementere den portefølje af nye produkter og værdiskabende services, som Brunata skal leve af i fremtiden. Aino Abrahamsen skal samtidig understøtte salgsselskaberne i at udvikle og implementere forretningsplaner og kommunikation i de enkelte markeder.

”Jeg ser frem til at udvikle og styre den proces, som vil sikre, at Brunata er på forkant med udviklingen, og at virksomheden får omsat de nye ideer og muligheder til produkter og services, som sikrer, at virksomheden vokser,” siger hun.

Aino Abrahamsen kommer fra en tilsvarende stilling som Insight & Innovation Director i Scandinavian Tobacco Group. Her var hun ansvarlig for at nytænke produkter ud fra forbruger- og samfundstrends og skulle sikre sammenhæng mellem strategi, udviklingsprojekter og kundebehov.

Tidligere har Aino Abrahamsen arbejdet med at forbedre image og kundetilfredsheden i Danske Bank som Senior Marketing Consultant. Forinden havde hun i ni år arbejdet strategisk med udvikling af brand og kommunikation for nogle af de største virksomheder i verden som Senior konsulent i Millward Brown Denmark.

Aino Abrahamsen er uddannet cand.merc. i økonomi og marketing fra Copenhagen Business School. I 2013 gennemførte hun Copenhagen Marathon, og til sommer skal hun deltage i La Marmotte 2014, der anses for at være verdens sværeste cykelløb for amatører.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle