Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Højeste huspriser siden 2011

SMS SMS SMS

Huspriserne på landsplan er de højeste siden 2011. I fem kommuner er huspriserne på det højeste niveau siden 2010, viser nye tal fra Boligsidens Markedsindeks fra juli.

Igen i juli måned steg salgsprisen på villaer og rækkehuse med 0,1 procent, og med en gennemsnitlig salgspris i juli på 11.527 kroner pr. kvadratmeter har huspriserne nu nået det højeste niveau siden 2011. Det viser helt nye tal fra Boligsidens Markedsindeks for juli.

”Huspriserne har spiret længe, men det har været svært at se, om det ville blive til noget for alvor. Nu står villamarkedet så i fuldt flor, og salgsprisen for en gennemsnitsvilla er i dag 1,8 millioner kroner, hvilket er det højeste siden 2011”, siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk, og fortsætter:

”Fem kommuner havde i juli måned de højeste salgspriser på villaer, siden Boligsidens Markedsindeks blev lanceret i januar 2010. Det er København, Tårnby, Hvidovre, Ishøj og Furesø Kommune, og flere andre kommuner er ikke langt efter”, siger Birgit Daetz.

De blomstrende villapriser følges op af et fortsat fald i salgstiden. I juli måned faldt salgstiden med 2,8 procent, og det tog 208 dage i gennemsnit at få solgt en villa.

Lejlighedspriserne steg i juli

Også salgsprisen på ejerlejligheder steg i juli måned. Priserne steg med 0,2 procent på landsplan sammenlignet med måneden før, og blandt lejlighederne ser man således samme tendens som på villamarkedet. Prisen pr. kvadratmeter lå i juli måned på 22.017 kroner i gennemsnit på landsplan.

”På landsplan er kvadratmeterprisen på ejerlejligheder nu også den højeste siden 2010. Region Hovedstaden står stadig for de højeste priser, hvor en kvadratmeter kan købes for 25.346 kroner. Det er dog et lille fald på 0,3 procent fra juni til juli”, siger Birgit Daetz.

Månedens højdespringer var Region Midtjylland, hvor prisen på ejerlejligheder steg med 3,8 procent siden måneden før.

Salgstiden for en lejlighed lå i juli måned på 120 dage i gennemsnit. Det er et fald på 0,5 procent siden måneden før.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle