Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Athena IT-Group leverer også Certificeret Hosting næste år

SMS SMS SMS

Athena har fornyet sin Hostingmærket certificering, så vores kunder også næste år har en garanti for, at vi har orden i maskinrummet, styr på økonomien og ikke ligger på laurbærrene hvad der angår procedurer, optimering og kvalitetssikring.

Hostingmærket er Danmarks kvalitetsmærke for IT-hosting, der gives til hostere, som kan dokumentere, at de har styr på forretningen. Når du vælger en leverandør med Hostingmærket, er specielt tre ting med til at give dig ro i sjælen: 

Orden i maskinrummetHostingmærket forudsætter, at vi har beskrevet vores processer ud fra regelsættet i ISO27002-standarden, og at disse beskrivelser og processerne bag bliver revideret af en autoriseret revisor med speciale i IT. 

Styr på økonomienSom kunde har du naturlig interesse i, at vi er en stabil og veldrevet virksomhed. Derfor forudsætter Hostingmærket, at vores økonomi og forsikringsforhold er solide, også fremadrettet, og at der ikke skyldes penge til det offentlige.

Årlig fornyelseFor at bevare Hostingmærket, skal vi gennemgå en årlig certificeringsproces. Det er din garanti for, at vi til stadighed har styr på kvaliteten. Desuden vil kravene for at opnå Hostingmærket løbende blive skærpet, bl.a. som en afspejling af at hostingbranchen modnes.

Hostingmærket gives af Brancheforeningen for IT-Hostingvirksomheder i Danmark (BFIH), som Athena har været medlem af siden 2012. Brancheforeningen har til formål at gøre det lettere for købere af IT-hosting at gennemskue kvalitet og sikkerhed. Med andre ord undgår du som kunde hos et medlem af BFIH at købe katten i sækken. Læs mere om Hostingmærket og BFIH.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle