Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Athena IT-Group ansætter Key Account Manager

SMS SMS SMS

Athena IT-Group A/S har d. 1/12 ansat Gert Christiansen som Key Account Manager for vores Hosting og IT-Outsourcing kunder.

Gert Christiansen har masser af erfaring med IT-branchen, som både EDB servicechef på Amtsgårdenog med 13 år hos Dansupport som både supportchef, projektchef og salgsingeniør.

Det er altså en kompetent, servicemindet og erfaren mand, vores nuværende og kommende kunder kommer til at nyde glæde af, og Athena er glad for at have fået så dygtig en spiller med på Athena Holdet. 

Gert Christiansen får masser af se til her i julemåneden og er allerede nu ude og besøge vores kunder med julegaver.

Hvis du også gerne vil have besøg af Gert og høre mere om, hvordan din hverdag kan blive lettere, hvis du outsourcer din IT, kan du ringe til ham på tlf. 51 59 67 10 eller skrive til ham på gc@athena.dk.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle