Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Udbetaling Danmarks nye center er åbnet i Haderslev

SMS SMS SMS

I sidste uge blev Udbetaling Danmarks nye center åbnet i Haderslev. Centret er ét ud af i alt fem udbetalingscentre, der skal overtage udbetalingen af folke- og førtidspension, boligstøtte, barselsdagpenge og familieydelser fra kommunerne. Og dette bliver fra dag ét udført i attraktive rammer opført efter lavenergiklasse 2015.

En tilfreds direktørI tirsdags blev huset indviet og både Udbetaling Danmarks direktør og ATP-koncerndirektør Lilian Mogensen og Haderslevs borgmester Christian Gjesing holdt taler. Lilian Mogensen glædede sig bl.a. over, at de sidste cirka 150 medarbejdere, der gradvist over de næste fem måneder rykker ind i det store kontorhus i Haderslev fra hele Region Syddanmark, får en attraktiv arbejdsplads og gode rammer. Huset er samtidig opført på rekordtid. Arkitema vandt konkurrenceprojektet op til sommerferien sidste år. Herefter blev der over sommeren udarbejdet myndighedsprojekt – og nu et år efter vi modtog byggetilladelse står huset opført! Og opført så både brugerne og arkitekterne er tilfredse!

Solcelleanlæg sikrer et lavenergihusDet 6.500 kvm store hus har et samlende atrium, som de tre kontoretager hægter sig på. I stueplan er der et receptionsområde, kantine, fitness og møderum. Og øverst oppe er der på taget integreret et solcelleanlæg på 340 kvm. På denne måde formår bygningen at overholde lavenergiklasse 2015.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle