Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Arkitema tildeles som den eneste arkitektvirksomhed alle arkitektydelser under SKI

SMS SMS SMS

Statens og Kommunernes Indkøbs Service, SKI modtog 312 anmodninger om prækvalifikation fra Arkitekt- og Planlægningsvirksomheder i hele Danmark. Heraf blev 67 prækvalificeret og nu er rammeaftalen tildelt 31 leverandører på de forskellige arkitektydelser. Arkitema ansøgte om alle ydelsesområder – og har som den eneste arkitekt virksomhed fået tildelt dem alle.

En solid faglig profil

"Med SKI-aftalerne, der nu også inkluderer arkitektydelser vil staten og kommunerne spare en masse tid og dermed også penge, da EU udbuddet er afløftet ved SKI rammeaftalerne," fortæller Birthe Buhl Jensen, der er jobmanager hos Arkitema og som glæder sig til den travlhed som de kommende mange mini-udbud vil føre med sig hos Arkitema.

"Arkitema er en af de største danske arkitektvirksomheder med 260 medarbejdere og vi har derfor mange fagligheder med forskellige kompetencer samlet på tegnestuerne i København og Aarhus. Samtidig arbejder vi inden for rigtig mange områder og det er helt rigtigt set, at Arkitema kan løfte disse meget forskellige arkitektydelser," uddyber Birthe Buhl Jensen.

.Arkitektydelserne falder inden for områderne:

  • Infrastruktur og Planlægning
  • Sundhed, Forskning og Undervisning
  • Administration og Kultur
  • Institution og Beboelse
  • Forsyning

Hvad er SKI?

Populært sagt kan stat og kommune rekvirere arkitektydelser gennem SKI, uden at sende opgaven i EU-udbud. Der kræves kun et mini-udbud blandt de tildelte 6-7 SKI-leverandører under hvert område. SKI aftalerne har en varighed på 3 år, der kan forlænges et år yderligere. Rammeaftalen om alle SKI-ydelserne træder i kraft den 1. januar 2013.  

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle