Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Arkitema samler produktionsområderne i øst og vest

SMS SMS SMS

Morten Stahlschmidt, cand.arch. og E-MBA, er pr. 1. januar udnævnt som Produktionschef Øst med ansvar for produktion i København og Stockholm, mens Ulrik Dybro, cand.arch. og MBV,  pr. 1. januar er udnævnt som Produktionschef Vest med ansvar for produktion i Aarhus. To nye stillinger der vil optimere Arkitemas ydelser til gavn for kunderne.

En mere enkel organisation

Med nyudnævnelserne samles koordineringen af Arkitemas mange forskellige ressourcer i to overordnede produktionsområder: Øst og Vest. Det giver en smidigere produktionsgang og er en yderligere garanti for projekter, der gennemføres optimalt.

Arkitema tilstræber altid at lave løbende forbedringer af firmaets arbejdsgange, for at kunne levere den bedst mulige rådgivning til kunderne, og de bedst mulige fysiske rammer til de mennesker, der skal bo og arbejde i de huse og byrum virksomheden formgiver. Koordinering og klar styring kombineret med kreativitet og dyb faglig ekspertise er fortsat det, bygherrer kan forvente af Arkitema.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle