Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Dansk vækstkomet får ny direktør

SMS SMS SMS

Den danske internetvirksomhed Agera.dk, der har som formål at gøre markedet for revision og advokatydelser gennemskueligt, har hentet en ny direktør til virksomheden. Formålet er at styrke fokus på det danske marked.

Valget er faldet på Ludvig Hammeken, der skal afløse den kun 22-årige Rico Andersen, der tidligere har stået i spidsen for den unge vækstsucces.

”Agera er på to år gået fra ingenting til at være 40 medarbejdere, så nu skal vi have styr på vores organisation,” udtaler Rico Andersen, der nu vil fokusere på nye markeder sammen med medstifter Martin Hegelund.

Selskabet er etableret i Danmark og Sverige og er ved at starte op i Norge. Dette eventyr kræver de to stifteres dedikerede fokus.

Rico Andersen kender Ludvig Hammeken fra kontorfællesskabet Inkubatoren, hvor de i 2010 forsøgte at slå igennem med hvert sit iværksætterprojekt.

”At Ludvig selv har været iværksætter ser vi som et stort plus og så har han tilmed omfattende erfaring med kundeservice og B2B-partnerskaber. Vi føler os derfor meget trygge ved at have ansat ham som direktør,” udtaler Rico Andersen.

Ludvig Hammeken kommer fra en stilling i Dansk Industri og ser dette som en mulighed for at vende tilbage til en iværksætter-kultur, hvor der er større mulighed for at sætte sit eget præg.

”Jeg er naturligvis beæret over at blive en del af Agera, da jeg ser teamet som noget helt specielt. De er hårdtarbejdende og kæmper for at opfylde virksomhedens vision gennem konstant monitorering af KPI’er. Da jeg blev præsenteret for Ageras revolutionerende system og måde at gøre tingene på vidste jeg, at jeg var den rette til at tage virksomheden til nye højder,” udtaler Ludvig, som starter d. 1. august.

”Målsætningen er at omsætte for 20 mio kr. i år, så jeg kommer ikke til at ligge på den lade side,” konstaterer Ludvig med et smil.

Ludvig Hammeken er 27 år og bor med sin kæreste og søn på Østerbro.

Kort om Agera

Agera er en dansk virksomhed, som formidler kontakt mellem forbrugere og virksomheder på den ene side og revisorer, bogholdere samt advokater på den anden side. Virksomheden blev stiftet af Rico Andersen og Martin Hegelund sammen med serieiværksætteren Martin Thorborg og Nicolai Frisch. Siden starten i 2012 har Agera haft over 30.000 brugere.

Mere info: ludvig@agera.dk, tlf.: 77 34 80 81

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle