Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

Håndværkerbranchen råber på arbejde

SMS SMS SMS

Tre uger inde i 2013 kan landets håndværkerfirmaer allerede mærke effekten af regeringens afskaffelse af håndværkerfradraget. Flere i branchen efterspørger travlhed, og hos 3byggetilbud.dk, der formidler byggeopgaver for landets boligejere, har man valgt at sætte gang i en tv-kampagne for at skubbe gang i markedet.

Håndværkerfradraget var en succes. Så klar har meldingen været fra både politikere og håndværkerbranchen. Det efterspurgte fradrag satte gang i bygge- og anlægssektoren i 2011 og 2012, hvor fradraget eksisterede.

Efterspørger opgaver

Nu er det slut med håndværkerfradraget, og det kan allerede mærkes i tilgangen af bygge- og renoveringsopgaver hos landets håndværkerfirmaer. Hos 3byggetilbud.dk, der formidler byggeopgaver mellem landets boligejere og firmaets godt 1.000 leverandører, bliver man i øjeblikket dagligt kontaktet af firmaets leverandører, der fortæller, at deres ordrebøger er tæt på tomme.

”Lige nu oplever vi, at flere af vores leverandører efterspørger opgaver, da ordretilgangen er faldet de første uger i 2013 sammenlignet med dengang, da man kunne få et håndværkerfradrag. Vi gør, hvad vi kan for at afhjælpe dem og give dem opgaver," siger kommunikationschef Michael Müller, og tilføjer, at 3byggetilbud.dk netop har igangsat en landsdækkende tv-kampagne for at skubbe gang i den samlede håndværkerbranche, som virksomheden samarbejder med.

Tv-kampagne skal skubbe gang i branchen

”I foråret 2012 annoncerede vi på tv, hvilket fik antallet af opgaver til at stige, og der kom godt gang i markedet. Det samme forventer vi, vil ske nu, når vi i de næste uger reklamerer med vores opgaveservice på landsdækkende tv. Vi må stille noget op, når håndværkerfradraget ikke længere er til at få.”

Papiruld Danmark A/S, der er en landsdækkende isoleringsvirksomhed, er et af de firmaer, der har oplevet effekten af håndværkerfradragets exit.

Boligejere efterspørger tilskud

”Vi kan godt mærke, at der er sket en afmatning på markedet, efter håndværkerfradraget er bortfaldet. Kunderne har været meget glade for fradraget og spørger nu til, hvad det erstattes af. Vi kan så fortælle dem om et energitilskud, som bliver udbetalt til kunden til gengæld for, at de udfører energibesparende forbedringer på huset. Selv om tilskudsordningen eksisterede inden håndværkerfradraget, er det dog langt fra alle kunder, der kender til tilskudsmuligheden. Det er derfor vigtigt, at disse ordninger bliver markedsført, så husejere får kendskab til dem,” siger kommunikationsansvarlig, Rikke Henningsen Herrguth, og tilføjer, at Papiruld glæder sig over, at tiltag som en tv-kampagne sættes i gang.

”Det er et rigtig godt initiativ at sætte en landsdækkende tv-kampagne i gang. Det er en stor hjælp for os, at kunderne bliver opmærksomme på, at 3byggetilbud.dk's service findes, og at det stadig er en god idé at fortage energiforbedringer på huset – på trods af at håndværkerfradraget er bortfaldet.”

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle