Del : SMS SMS SMS
Business
BusinessDirect

1stroke bliver styrket af Logica direktør-duo

SMS SMS SMS

1stroke er blevet beriget med to kapaciteter, som skal være med til at løfte 1stroke til et nyt niveau.

De to tidligere Logica-direktører, Christian Leth-Svendsen og Torben Hedegaard Andersen er nu en del af 1stroke. De skal være med til at bygge konsulentforretningen op i 1stroke, så denne forretning opnår en betydelig vækst de kommende år.

Christian Leth Svendsens baggrund er en lang karriere i konsulentbranchen. Indledningsvist som konsulent i Accenture, herefter som stifter og leder af et SAP-konsulenthus solgt i 2005 til det daværende WM-data – og i de efterfølgende år som divisionsdirektør hos Logica A/S med ansvar for divisionens salg, leverancer og resultater. Læs mere om Christian her.

Torben Hedegaard Andersens baggrund er en robust karriere i It-branchen. I den første del af karrieren som konsulent i nogle af Danmarks mest markante virksomheder, siden som medstifter og leder af et SAP-konsulenthus som blev solgt i 2005 til det daværende WM-data – og i de seneste år som divisionsdirektør hos Logica A/S med ansvar for strategisk prioriterede danske og internationale kunder, herunder trusted advisor i store ERP programmer. Læs mere om Torben her.

Får din virksomhed nok opmærksomhed?

Mangler dit produkt opmærksomhed fra den købedygtige kunde eller beslutningstager?

Læs mere om Business Direct

0 kommentarer

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle