Del : SMS SMS SMS
Business

Sydtyskland er besværet værd

21BBMSydtyskland1-Henning-L.jpg
Billedtekst
Reportage fra Bo Concept i München til serie, der skal køre i Berlingske Business om tre danske virksomheder som har succes i Tyskland. Her ses Allan Mølholm, som opstartede forretningen i München
21BBMSydtyskland1-boconce#3.jpg
Billedtekst
Design: Allan Mølholm i BoConcept-butikken i ?Sonnenstrasse i München.
SMS SMS SMS

Danske virksomheder har det ikke let med det sydtyske marked og holder sig primært til Nordtyskland. Men guldet glimter længere nede ad Autobahn, og en eksporthandlingsplan skal hjælpe dansk erhvervsliv ned efter det.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle