Del : SMS SMS SMS
Business

Det havde ikke været muligt hjemmefra

21BBMSydtyskland2-Henning-L.jpg
Billedtekst
Reportage fra Henning Larsens arkitektstue i München til serie, der skal køre i Berlingske Business om tre danske virksomheder som har succes i Tyskland. Her ses Werner Frost, som står for kontoret i München
21BBMSydtyskland2--Henning-.jpg
Billedtekst
Kamp for arkitekturen: Werner Frosch (th.)med to medarbejdere på tegnestuen i München. Foto: Betina Garcia.
21BBMsydtyskland2-henning-l.jpg
Billedtekst
projektet: Werner Frosch foran modellen af det nye Siemens-hovedsæde midt München. Foto: Betina Garcia
SMS SMS SMS

Henning Larsens Architects vandt arkitektkonkurrencen om det internationale hovedsæde for den tyske industrigigant Siemens. En opgave, som fik tegnestuen til at etablere eget kontor i München.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle