Del : SMS SMS SMS
Business

Den lave rente og jagten på afkast

14 procent var renten på danske 10-årige statsobligationer i starten af 1983. I dag er den omkring 1,7 procent.
SMS SMS SMS

Måske værdsætter vi ikke den lave rente efter fortjeneste. Den sparer både samfund og individer for dyre fejltagelser, men ulempen er, at der skal tages større risiko for at få noget ud af en opsparing. Berlingske Business Magasins investeringsguide 2014 fokuserer på afkast i en lavrente-tid.

Seneste nyt

Mest læste

Business Direct Se alle

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

BrandView Hvad er BrandView?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Indhold under BrandView produceres i et tæt samarbejde mellem Berlingske Medias content marketing bureau og virksomheden, der er afsender på budskabet. Læs mere om BrandView eller kontakt os direkte på moas@berlingslemedia.dk.

Seneste Premium Se alle