Del : SMS
Business

Café Norden, Milliardæren og Prada

En af Danmarks rigeste mænd, Troels Holch Povlsen, og ejeren af københavnercaféen Café Norden, Flemming Holm Knudsen, er hovedpersoner i et spektakulært drama om husleje på en af landets mest attraktive adresser. Den ene part har kastet en kontrakt i hovedet på den anden, og da modefirmaet Prada ville indtage København og havde udset sig Café Nordens lokaler i Holch Povlsens ejendom, eksploderede konflikten. Caféejeren kortsluttede handlen, selv om han kunne få 60 mio. kr. i hånden, og Holch Povlsen svarede igen ved at anlægge sag for at få sat caféens husleje i vejret.

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

Business Nyhedsbrev

Få breaking news og det bedste overblik fra Business.dk morgen og eftermiddag - eller modtag hver uge et prioriteret overblik over investorstof, privatøkonomi, ejendomme, digtal, karriere, media og vækst.

Se alle nyhedsbreve

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere