Del : SMS

Berlingskes mini-analyse af danske designvirksomheder

Til BM Indland
København 04/01/09. CPHome messe i Bella Center. Fagmesse for gaver og brugskunst. Her standen for Bloomingville med boligkunst. (Foto: Michael Bothager) Foto:

Der blev i Berlingske Magasin søndag d. 30/08 bragt en artikel om Danmarks designtalent. Bag om artiklen var der blevet gennemgået 64 designvirksomheders regnskaber for at undersøge vækst og indtjening. Det er nu muligt at tilkøbe de specifikke nøgletal, der hovedsagligt er baseret på væksten i bruttofortjenesten fra regnskabsårene 2013 til 2014.

Berlingske sætter fokus på design-branchen i disse dage. I forbindelse med historien om nye danske designkometer, blev der sammenlignet 64 appellerende, moderne og nyskabende virksomheders regnskaber.

Køb adgang til tallene nedenfor og download dem direkte fra siden.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere