Del : SMS SMS SMS
Business
Slå den årlige marketingplan ihjel

Slå den årlige marketingplan ihjel

Igennem en sådan valgkamp hører man ofte, at Borgen har brug for folk fra erhvervslivet. Det kan meget vel være. Vi er jo særligt dygtige i erhvervslivet. Men situationen er bare den, at det oven på en valgkamp som den netop overståede står lysende klart, at politikerne på Christiansborg – eller i det mindste deres kampagneledere – er lysår foran selv de stærkeste kræfter i erhvervslivets marketingafdelinger og reklamebureauer, og at det er os i det private, der har noget at lære.

Saxo-stifter sender penge efter startup-medie

Saxo-stifter sender penge efter startup-medie

Lars Seier Christensen har investeret et ukendt beløb i startupmediet Newsio, som organiserer og personaliserer nyhedshistorier fra lokale, internationale og nationale medier på en social platform.

Dansk film i fornemt selskab

Dansk film i fornemt selskab

Det aarhusianske produktionsselskab KLAP Film er blevet nomineret ved La Jolla International Fashion Film. Det er endnu en gang filmen imagefilmen Human Sheep for designer Asger Juel Larsen, som har skabt international opmærksomhed.

Instruktørpris fylder 25

Instruktørpris fylder 25

Nedtællingen til den årlige instruktørfejring i Cannes, New Directors’ Showcase, er i gang, og i år markeres 25-året med et særligt jubilæumsshow. Det er reklamegruppen Saatchi & Saatchi, der står bag showcasen, som i de seneste to år også har hædret danske instruktørnavne.

Mælk skåret ud i 50er-pap

Mælk skåret ud i 50er-pap

Hvorfor skal vi egentligt drikke dansk mælk? Det skal en ny kampagne – der griber tilbage til en idyllisk 50’er-streg – forklare. Ogilvy har eksekveret.

Premium

BØRSVÆRKTØJER:

Array

Aalbatros BIZ section bottom

Forsiden lige nu

Node > Slider (68043) No template selected. This is "pane.tpl.php" in theme.

Premium

Køb Magtanalysen 2015

Køb Magtanalysen 2015

For første gang i sin tid som statsminister stryger Helle Thorning-Schmidt til tops i Berlingske Business Magasins Magtanalyse med de 100 mest indflydelsesrige beslutningstagere i Danmark.

99 kr. PREMIUM

Seneste nyt

Mere Premium