Del :
Auken: Regeringen holder øje med realkredittens gebyr-fest

Auken: Regeringen holder øje med realkredittens gebyr-fest

Op til fredagens samråd i Folketinget om bidragssatser understreger erhvervsordfører Ida Auken (R), at regeringen forventer, at realkreditten holder igen med gebyrskruen og endda ligefrem sænker priserne, så snart de er færdige med at polstre sig.

Ny model skal ramme mere præcist

Ny model skal ramme mere præcist

Alm. Brand opjusterer forventningerne til 2015 med 100 mio. kr. til et koncernresultat på 300-400 mio. kr., og det skyldes primært en ny model for hensættelser på arbejdsskadeforsikringer.

Sådan tabte PFA-formanden  magtkampen

Sådan tabte PFA-formanden magtkampen

Virksomhedsdoktor Jens Due Olsen køres i stilling til at afløse afgående PFA-formand Svend Askær, som blev frosset ud efter flere dårlige sager og et personopgør med tidligere topchef Henrik Heideby.

Fra vagthund til banklobbyist

Fra vagthund til banklobbyist

45-årige Ulrik Nødgaard går fra at holde skarpt tilsyn med bankerne til at tale bankernes sag, når han skifter fra Finanstilsynet til brancheorganisationen Finansrådet.

Premium

BØRSVÆRKTØJER:

Array

Forsiden lige nu

Node > Slider (68043) No template selected. This is "pane.tpl.php" in theme.

Premium

Sådan sikrer du din formue
Specialrapport

Sådan sikrer du din formue

Centralbanker i både Europa og USA kæmper en kamp mod deflationen ved at sænke renten. Det giver problemer for de private investorer, som søger mod alternative steder at placere deres formuer. Men hvordan sikrer man sin formue hvis man har 1, 20, eller 50 mio. kroner?

49 kr. PREMIUM