Del : SMS

Typehuse-byggeri hårdt ramt af nedtur

BM
Overskrift
Foto:
Byggeri
Overskrift
Foto:

Det står sløjt til med økonomien hos typehuseproducenterne. Hent analyse af enkelt virksomheder og hele branchen.

Det er blevet sværere at tjene penge for producenterne af typehuse. ErhvervsBladet og Berlingske Research har i samarbejde tjekket økonomien blandt alle 33 virksomheder i branchen. Analysen viser blandt andet, at ca. halvdelen af virksomhederne har en positiv afkastningsgrad.

Spar tid på at researche på de enkelte virksomheder. Det har vi gjort for dig. Med brancheanalysen får du både et samlet overblik over branchens økonomiske tilstand, og du kan samtidig se de enkelte virksomheder og nemt sammenligne dem med hinanden.

Brancheanalysen dannede baggrund for følgende artikler, der er bragt i ErhvervsBladet 10. februar 2011: "Typehuse hårdt ramt af nedtur" og "Et godt ry lokalt er vejen frem". De to artikler medfølger (3 sider fra Erhvervsbladet i PDF-format).

Materialet henvender sig til aktører, der har tilknytning til branchen, underleverandører, interesseorganisationer eller andre særligt interesserede læsere.

ER DU IKKE LOGGET IND, SÅ LOG IND NEDENFOR FOR AT FÅ ADGANG.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere