Del : SMS

Stor vækst hos de danske nethandelsvirksomheder

Nethandel
Danskerne nethandler som aldrig før, viser ny brancheanalyse fra Berlingske Research. Foto:

Ifølge en rapport fra Dansk Erhverv handlede danskerne på nettet for 69 mia. kroner i 2013, svarende til en stigning på 26 pct. i forhold til i 2011.

Berlingske Researchs nye og bredt dækkende analyse af de danske nethandelsvirksomheder omfatter 60 selskaber, der primært beskæftiger sig med nethandel, og som henter størstedelen af deres omsætning via internettet.

Langt størstedelen af selskaberne oplever en fremgang, der ligger i direkte forlængelse af danskernes øgede lyst til nethandel. Derfor er der også tale om en branche, der oplever fremgang på nærmest samtlige økonomiske parametre. Alligevel ses der dog stor spredning i resultaterne blandt virksomhederne. 

Analysen gennemgår i dybden gængse nøgletal såsom egenkapitalforrentning og afkastningsgrad, og indeholder også interviews med Carsten Beck og Henrik Jensen, begge fra Instituttet For Fremstidsforskning.

Køb analysen nedenfor og download den direkte fra siden.

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 1.495 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Sæt processerne i automatgear

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere