Del : SMS

Stilladsbranchen er én lang nedtur

Brancheanalyse - stilladser
Foto:

Stilladsvirksomheder har i årevis været skueplads for arbejdskampe mod steder uden overenskomst og firmaer hårdt ramt på økonomien. De seneste år er det kun blevet dårligere.

Stilladsfirmaer klarer sig flot set i lyset af finanskrisen, men døjer alligevel under den næsten historiske krise inden for byggeriet. Branchens bruttofortjeneste er faldet med knap 20 procent de seneste tre regnskabsår.

Berlingske Research har tjekket økonomien blandt de 44 stærkeste virksomheder i stilladsbranchen, målt på afkastningsgrad. 

Brancheanalysen er i udgivet i december og opdateret med flere elementer, end da førsteudgaven udkom i maj måned:
- Fire ekstra selskaber
- Statistik fra Danmarks Statistik og Dansk Byggeri samt
- regnskabstal for de af selskaberne, der har aflagt regnskab for 2011.

Spar tid på at researche på de enkelte virksomheder. Det har vi gjort for dig.

Med brancheanalysen får du både et samlet overblik over branchens økonomiske tilstand, og du kan samtidig se de enkelte virksomheder og nemt sammenligne dem med hinanden.

Med i købet følger en række relevante artikler, som tidligere på året har været bragt i ErhvervBladet: "Stilladsfirmaer strammer op", "Langt mellem de høje huse i Thy og "Tjener på faste kunder". Artiklerne medfølger (4 sider fra Erhvervsbladet i PDF-format).

Materialet henvender sig til aktører, der har tilknytning til branchen, underleverandører, interesseorganisationer eller andre særligt interesserede læsere.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere