Berlingske Business

Stilladsbranchen er én lang nedtur

Stilladsfirmaer klarer sig flot set i lyset af finanskrisen, men døjer alligevel under den næsten historiske krise inden for byggeriet. Branchens bruttofortjeneste er faldet med knap 20 procent de seneste tre regnskabsår.

Berlingske Research har tjekket økonomien blandt de 44 stærkeste virksomheder i stilladsbranchen, målt på afkastningsgrad. 

Brancheanalysen er i udgivet i december og opdateret med flere elementer, end da førsteudgaven udkom i maj måned:
- Fire ekstra selskaber
- Statistik fra Danmarks Statistik og Dansk Byggeri samt
- regnskabstal for de af selskaberne, der har aflagt regnskab for 2011.

Spar tid på at researche på de enkelte virksomheder. Det har vi gjort for dig.

Med brancheanalysen får du både et samlet overblik over branchens økonomiske tilstand, og du kan samtidig se de enkelte virksomheder og nemt sammenligne dem med hinanden.

Med i købet følger en række relevante artikler, som tidligere på året har været bragt i ErhvervBladet: "Stilladsfirmaer strammer op", "Langt mellem de høje huse i Thy og "Tjener på faste kunder". Artiklerne medfølger (4 sider fra Erhvervsbladet i PDF-format).

Materialet henvender sig til aktører, der har tilknytning til branchen, underleverandører, interesseorganisationer eller andre særligt interesserede læsere.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen