Del : SMS

Sorte udsigter for ejendomsmæglere

Mange står til at tabe ved at sælge boligen
Overskrift
Ejendomsmægler Home.
Overskrift

De største danske ejendomsmæglere har lige akkurat overskud på bundlinjen, men der er tegn på dårligere tider for branchen, viser ny analyse. Se økonomien hos de 40 største ejendomsmæglere.

Bruttofortjenesten er stigende, og årsresultaterne udgør kun et lille plus for de største danske ejendomsmæglere. Efter et rædselsår i 2008 løb det rundt for mæglerne de næste to år, men 2011 sluttede med fire konkurser. Det kan være et forvarsel om regnskaber med blodrøde tal og flere krak.

Det viser en analyse, som Berlingske Research har foretaget på baggrund af de seneste tre årsregnskaber fra de 40 største ejendomsmæglere, målt på antal ansatte.

Analysen er baseret på virksomhedernes årsrapporter offentliggjort frem til januar 2012. Analysen omfatter nøgletal for branchen, en indtjeningsanalyse, en vækstanalyse samt en rangering.

Virksomhederne til analysen er udvalgt efter antal ansatte, da det i denne branche er mest retvisende for størrelsen af aktørerne. Det har resulteret i 40 virksomheder med flest ansatte ud af totalt 852 virksomheder i branchen, der oplyser antal ansatte.

Spar tid på at researche på de enkelte virksomheder. Det har vi gjort for dig.

Med analysen får du både et samlet overblik over branchens økonomiske tilstand, og du kan samtidig se de enkelte virksomheder og nemt sammenligne dem med hinanden. Materialet indeholder både grafikker og tabeller.

Analysen er udarbejdet i januar 2012.

11 Køb adgang til denne artikel
Styksalg 990 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM
s

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Sune Lohse, ERP-ekspert &amp; Chief Strategy Officer</p>

Mens virksomhedernes IT-løsninger følger de samme to tendenser, hænger ERP-løsningerne i bremsen. Det er tid til en opsang.Af Sune Lohse, ERP-ekspert & Chief Strategy Officer, Abakion A/SManglende...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere