Berlingske Business

Sorte udsigter for ejendomsmæglere

Bruttofortjenesten er stigende, og årsresultaterne udgør kun et lille plus for de største danske ejendomsmæglere. Efter et rædselsår i 2008 løb det rundt for mæglerne de næste to år, men 2011 sluttede med fire konkurser. Det kan være et forvarsel om regnskaber med blodrøde tal og flere krak.

Det viser en analyse, som Berlingske Research har foretaget på baggrund af de seneste tre årsregnskaber fra de 40 største ejendomsmæglere, målt på antal ansatte.

Analysen er baseret på virksomhedernes årsrapporter offentliggjort frem til januar 2012. Analysen omfatter nøgletal for branchen, en indtjeningsanalyse, en vækstanalyse samt en rangering.

Virksomhederne til analysen er udvalgt efter antal ansatte, da det i denne branche er mest retvisende for størrelsen af aktørerne. Det har resulteret i 40 virksomheder med flest ansatte ud af totalt 852 virksomheder i branchen, der oplyser antal ansatte.

Spar tid på at researche på de enkelte virksomheder. Det har vi gjort for dig.

Med analysen får du både et samlet overblik over branchens økonomiske tilstand, og du kan samtidig se de enkelte virksomheder og nemt sammenligne dem med hinanden. Materialet indeholder både grafikker og tabeller.

Analysen er udarbejdet i januar 2012.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen