Berlingske Business
LIVE:  God weekend

Sådan går det vagtfirmaerne

Selv om danskernes frygt for indbrud stiger og stiger, går det stadig ikke godt for de større vagt- og sikkerhedsfirmaer.
Firmaerne har i flere år kæmpet med minus på bundlinjen. Kun 14 ud af 40 undersøgte virksomheder har haft overskud alle tre seneste regnskabsår. Tallene er dog på vej den rigtige retning. 

Det viser en Berlingskes brancheanalyse af de 40 største vagt- og sikkerhedsfirmaer. 

Her kan du købe adgang til hele analysen.

Med i købet får du sidste års analyse, hvor vi undersøgte de 40 vagt- og sikkerhedsfirmaer, der klarerede sig bedst. I den blå boks nedenfor kan du se listen over virksomheder fra den nye analyse. 

Spar tid på at researche på de enkelte virksomheder. Det har vi gjort for dig. Med brancheanalysen får du både et samlet overblik over branchens økonomiske tilstand, og du kan samtidig se de enkelte virksomheder og nemt sammenligne dem med hinanden.

ARTIKLER I PDF-FORMAT

Business Innovation, 2012, 4 sider:

»Væksten ligger i frygten«
»Tidens trend er pirater«
»Forrest med sikkerheden«

ErhvervsBladet 2011, 4 sider:

"Sikker gevinst for de små og vågne"
"Sikkerhedstrio er perfekt rollemodel"
"Specialister i DSB".

Materialet henvender sig til aktører, der har tilknytning til branchen, underleverandører, interesseorganisationer eller andre særligt interesserede læsere.

Analysen er udarbejdet i januar 2012.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen