Del : SMS

Sådan går det vagtfirmaerne

28conkasper4a5 Vægter Kasper Povlsen på natpatrulje
Foto:

Selv om danskernes frygt for indbrud stiger og stiger, går det stadig ikke godt for de større vagt- og sikkerhedsfirmaer. De fleste af de 40 største virksomheder kører med underskud, viser vores analyse.

Selv om danskernes frygt for indbrud stiger og stiger, går det stadig ikke godt for de større vagt- og sikkerhedsfirmaer.
Firmaerne har i flere år kæmpet med minus på bundlinjen. Kun 14 ud af 40 undersøgte virksomheder har haft overskud alle tre seneste regnskabsår. Tallene er dog på vej den rigtige retning. 

Det viser en Berlingskes brancheanalyse af de 40 største vagt- og sikkerhedsfirmaer. 

Her kan du købe adgang til hele analysen.

Med i købet får du sidste års analyse, hvor vi undersøgte de 40 vagt- og sikkerhedsfirmaer, der klarerede sig bedst. I den blå boks nedenfor kan du se listen over virksomheder fra den nye analyse. 

Spar tid på at researche på de enkelte virksomheder. Det har vi gjort for dig. Med brancheanalysen får du både et samlet overblik over branchens økonomiske tilstand, og du kan samtidig se de enkelte virksomheder og nemt sammenligne dem med hinanden.

ARTIKLER I PDF-FORMAT

Business Innovation, 2012, 4 sider:

»Væksten ligger i frygten«
»Tidens trend er pirater«
»Forrest med sikkerheden«

ErhvervsBladet 2011, 4 sider:

"Sikker gevinst for de små og vågne"
"Sikkerhedstrio er perfekt rollemodel"
"Specialister i DSB".

Materialet henvender sig til aktører, der har tilknytning til branchen, underleverandører, interesseorganisationer eller andre særligt interesserede læsere.

Analysen er udarbejdet i januar 2012.

Køb adgang til denne artikel

Styksalg 990 kr.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

Sæt processerne i automatgear

Interview med Koncernchef, Thomas Honoré, ColumbusVi støder alle på det i vores arbejde. Forretningsprocesser, der ikke helt fungerer, er kedelige eller er omstændige, men ikke desto mindre nødvendige...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere