Berlingske Business

Så godt klarer revisorerne sig


Her får du samlet økonomiske nøgletal fra de 20 største revisionsvirksomheder i Danmark.

For hver af landets fem regioner kan du desuden se en samlet rangordning af revisionsfirmaerne efter størrelsen af deres markedsandele (målt på antallet af klienter). For hver region er virksomhederne opdelt i to grupper, små firmaer med færre end 50 ansatte og større firmaer.

Spar tid på research. Berlingske har samlet oplysningerne for dig. Berlingske har fået oplyst de økonomiske nøgletal af hver enkelt virksomhed og sammenkørt dem med yderligere oplysninger fra andre datakilder.

Materialet henvender sig til aktører, der har tilknytning til branchen, underleverandører, interesseorganisationer eller andre særligt interesserede læsere.

Data er indsamlet og bearbejdet i februar 2011.

ER DU IKKE LOGGET IND, SÅ LOG IND NEDENFOR FOR AT FÅ ADGANG.


Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen