Del : SMS

Så godt klarer revisorerne sig

Analyse af revisionsfirmaer

Se Danmarks største revisor-firmaer, og tjek deres markedsandele. Berlingske Research har gennemgået firmaernes regnskabstal.


Her får du samlet økonomiske nøgletal fra de 20 største revisionsvirksomheder i Danmark.

For hver af landets fem regioner kan du desuden se en samlet rangordning af revisionsfirmaerne efter størrelsen af deres markedsandele (målt på antallet af klienter). For hver region er virksomhederne opdelt i to grupper, små firmaer med færre end 50 ansatte og større firmaer.

Spar tid på research. Berlingske har samlet oplysningerne for dig. Berlingske har fået oplyst de økonomiske nøgletal af hver enkelt virksomhed og sammenkørt dem med yderligere oplysninger fra andre datakilder.

Materialet henvender sig til aktører, der har tilknytning til branchen, underleverandører, interesseorganisationer eller andre særligt interesserede læsere.

Data er indsamlet og bearbejdet i februar 2011.

ER DU IKKE LOGGET IND, SÅ LOG IND NEDENFOR FOR AT FÅ ADGANG.


Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere