Del : SMS

Netmålinger presser analyseinstitutters indtjening

Analyseinstitutter er dårlige til at holde udgifterne nede

Analysebureauerne har i mange år ført statistik over danskernes hverdag. Men billige netmålinger ødelægger bureauernes omsætning, viser vores analyse af branchen.

Regnskabsåret 2008/2009 var ikke prangende for de danske analyseinstitutter. Nu viser de seneste regnskaber dog positiv udvikling, bl.a. med en stigning i driftsresultatet på 132 procent.

Det viser en aktuel analyse, som Berlingske Research har foretaget med 11 analyse- og meningsmålingsinstitutter. 

Her kan du købe adgang til hele analysen, samt artiklerne der blev udarbejdet til Berlingske på baggrund af data..

Spar tid på at researche på de enkelte virksomheder. Det har vi gjort for dig.

Med analysen får du både et samlet overblik over branchens økonomiske tilstand, og du kan samtidig se de enkelte virksomheder og nemt sammenligne dem med hinanden. Materialet indeholder både grafikker og tabeller.

Materialet henvender sig til aktører, der har tilknytning til branchen, underleverandører, aftagere og interesseorganisationer eller andre særligt interesserede læsere.

Analysen er udarbejdet i oktober 2011.

Business blogs Alle blogs

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

Gratis breaking news på mobilen

Send BUSINESS BREAK til 1929 og modtag en SMS med en bekræftelse. Det er gratis - tilmelding koster kun almindelig takst. Du kan til hver en tid afmelde tjenesten igen.

Afmeld: sms BUSINESS BREAK STOP til 1929

Tilmeld Afmeld

FÅ BESKED OM SENESTE ANALYSER, RAPPORTER OG GUIDES I BUSINESS PREMIUM

Vi udsender to til tre gange om måneden et nyhedsbrev om nye analyser, du kan hente i Premium.

Se alle nyhedsbreve

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.

Brandview produceres i tæt samarbejde med Public Impact, som er Berlingske Medias content marketing bureau. Læs mere om Public Impact og Brandview eller kontakt salgschef Suzie Hove på suzh@berlingskemedia.dk.

<p>Henrik Olejasz Larsen</p>

For under et år siden var olieprisen i frit fald. Hele verden holdt vejret og markederne skælvede af både glæde og gru. Men pludselig er der ingen, der taler om olie længere. Hør investeringsdirektør...

Business Events Se alle

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere