Berlingske Business

Netmålinger presser analyseinstitutters indtjening

Regnskabsåret 2008/2009 var ikke prangende for de danske analyseinstitutter. Nu viser de seneste regnskaber dog positiv udvikling, bl.a. med en stigning i driftsresultatet på 132 procent.

Det viser en aktuel analyse, som Berlingske Research har foretaget med 11 analyse- og meningsmålingsinstitutter. 

Her kan du købe adgang til hele analysen, samt artiklerne der blev udarbejdet til Berlingske på baggrund af data..

Spar tid på at researche på de enkelte virksomheder. Det har vi gjort for dig.

Med analysen får du både et samlet overblik over branchens økonomiske tilstand, og du kan samtidig se de enkelte virksomheder og nemt sammenligne dem med hinanden. Materialet indeholder både grafikker og tabeller.

Materialet henvender sig til aktører, der har tilknytning til branchen, underleverandører, aftagere og interesseorganisationer eller andre særligt interesserede læsere.

Analysen er udarbejdet i oktober 2011.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen